Doorgaan naar inhoud
Krijg 10% korting bij je 2e aankoop!
Krijg 10% korting bij je 2e aankoop!

Taal

Over mij

Judith Schoorlemmer

Hallo, ik ben Judith Schoorlemmer. Eigenaar van Sparkles Online. 53 Jaar, getrouwd met Rob en moeder van Lucas (16) en Quinten (12). 

In het dagelijks leven doe ik meer dan het runnen van deze webshop. Ik ben namelijk Sollicitatie- en Loopbaancoach én ik werk als Recruiter en interim HR Manager. Het mooiste werk van de wereld! Hier vind je mijn website: www.judithschoorlemmer.nl 

Maar, ik heb ook nog hobby's, naast mijn werk. Zo ben ik helemaal verslingerd aan Italië. Het heerlijke eten, het geweldige ijs en de relaxte 'way of living'. En toen we in de herfst van 2021 met onze 2 jongens een paar dagen in Rome waren, ontdekte ik een klein winkeltje. Ik was meteen verliefd op de sieraden, die ik zag. Allemaal handgemaakt, van Muranoglas, uit Venetië. Ik heb er 2 oorbelletjes gekocht. Dolgelukkig! Dat gladde materiaal, in alle kleuren en soorten. Een chique uitstraling, maar toch voordelig geprijsd. 

Het liet me niet los en ik ging hier in Nederland op zoek naar net zo'n winkel, of webshop. En ja, er zijn er een paar. Maar ze waren onderdeel van een groot concern en onpersoonlijk, vond ik. Dat kon ik beter!

En toen werd Sparkles Online geboren. In Italië heb ik mijn startassortiment samengesteld. En helemaal zelf mijn eigen webshop gebouwd. Wat ben ik trots! En ik hoop natuurlijk dat jij mijn webshop ook leuk vindt! Het assortiment is inmiddels verdubbeld en groeit nog steeds. Als je je aanmeldt voor de maandelijkse nieuwsbrief, laat ik het weten wanneer ik nieuwe sieraden heb! 

Ik hoop dat je net zo geniet van die prachtige sieraden als ik!

 

Judith