Doorgaan naar inhoud
Krijg 10% korting bij je 2e aankoop!
Krijg 10% korting bij je 2e aankoop!

Taal

Welke halsketting past bij mijn outfit?

Halskettingen zijn een mooie aanvulling op de meeste outfitkeuzes. Maar wist je dat verschillende kettingen perfect passen bij verschillende jurkstijlen en halslijnen? Het kiezen van de juiste kettingstijl en lengte die bij je outfit past, kan echt een verschil maken voor de algehele uitstraling.

Ik heb een paar voorbeelden, waarmee je de juiste keuzes kunt maken bij het dragen van een halsketting.

Diep uitgesneden decollete

Diep Uitgesneden decolleté

Halsketting Lecce

Een jurk of top met een diepe uitsnijding die de borst en nek blootlegt, moet worden gecombineerd met een lange, elegante ketting. Hierbij kan ook een mooie hanger worden toegevoegd om de diepe uitstraling te accentueren. 

 

 

Hartvormige decollete

Hartvormige Halslijn

De Sienna halsketting past uitstekend bij een hartvormige decollete

Een hartvormige halslijn is heel populair, vooral bij bruiden en bruidsmeisjes. Omdat een hartvormige halslijn vrij breed is, moet de ketting die je kiest dit in evenwicht brengen; kies voor brede, platte schakels, net als halskettingen met unieke, hoekige ontwerpen.

 

 

 

Vierkante decollete

Vierkante halslijn

De Roma past uitstekend bij een vierkant decollete

Heel simpel: bij een vierkante halslijn past een vierkante ketting! Daarbij maakt het niet uit of je een grote ketting of een subtiel kettinkje met een vierkant hangertje draagt. Het enige waar je op moet letten, is dat de ketting niet te dicht bij de halsuitsnijding komt.

 

 

V-vormige decollete

V-Hals

De Pisa past uitstekend bij een V vormige decollete

Als je een outfit draagt met een V-hals, moet je halsketting deze vorm volgen. De halsketting moet niet verder naar beneden hangen dan halverwege je borst, aangezien een kortere halsketting de aandacht van decolleté afleidt en op de algehele outfit en je gezicht houdt.

 

 

 

Ronde decollete

Ronde Hals

De Palermo past uitstekend bij een ronde decollete

Ronde halslijnen zijn uiterst gemakkelijk te combineren met kettingen, omdat ze goed passen bij verschillende soorten kettingen. Of je nu kiest voor een grote, stevige ketting of een fijne, elegante ketting, de enige regel bij het dragen van een ronde halslijn is ervoor te zorgen dat de ketting in de open ruimte van je decolleté past.

 

 

Strapless decollete

Strapless

De Verona past uitstekend bij een strapless decollete

Afhankelijk van waar je de aandacht op wilt vestigen, kun je een fijn kettinkje of een wat opvallendere ketting dragen. Wil je de aandacht op de blote huid van je borst leggen, staat een statementketting super. Wil je dat je schouders en sleutelbeen in het middelpunt staan, kan je beter een fijne, sierlijke ketting dragen.

 

 

Asymmetrische decollete

Asymmetrische halslijn

De lange Palermo staat uitstekend bij een asymmetrisch decollete

Bij een asymmetrische halslijn, bijvoorbeeld tops met één blote schouder, staat een lange ketting prachtig. Hierdoor lijkt de asymmetrische snit langer. Een korte ketting daarentegen, laat het bovenlichaam korter lijken.

 

 

 

Halter decollete

Halter

De Pisa past uitstekend bij een halter decollete

Veel halter halslijnen hebben een kleine V-hals, waar niet veel plaats is voor een ketting. Daarom is een fijne, sierlijke ketting in V-vorm of met een driehoekig hangertje ideaal.

 

 

 

Ga naar de kennisbank